Initiatieven

Een overzicht van de initiatieven die we kunnen helpen uitgroeien tot iets groots en moois.

Cross-mentoring
Excellent onderwijs
Niets is zo verhelderend als de blik van een buitenstaander. Daarom hebben de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) en NL2025, de handen ineen geslagen en een speciaal cross-mentoring initiatief opgezet.
leerKRACHT
Excellent onderwijs
Ben jij een ouder of ben je verbonden aan een school, spreken onze doelstellingen je aan en wil je meehelpen aan een cultuurverandering op scholen? Meld je dan aan.
Stichting FutureNL
Excellent onderwijs
Draag een steentje bij aan het integreren van digitale vaardigheden in de klas, zodat ieder kind in Nederland de kans krijgt om door vanzelfsprekende interactie met technologie de wereld te begrijpen en te maken.
JINC
Excellent onderwijs
Om onze ambitie waar te kunnen maken, is JINC altijd op zoek naar bedrijven die een structurele samenwerking met ons aan willen gaan. Kun jij ons helpen ons netwerk te verbreden, neem dan contact met ons op.
Stichting IMC Weekendschool
Excellent onderwijs
We zijn altijd op zoek naar bedrijven die ons willen steunen. Dat hoeft niet alleen met financiële steun – we zoeken ook professionals die enthousiast zijn over hun werk en dat graag willen delen met onze leerlingen.
NL Leert - Nationale Schoolleiders Top
Excellent onderwijs
Ben jij een schoolleider in het primair of voortgezet onderwijs? Meld je dan via de website aan voor de volgende Schoolleiders Top!

Jouw initiatief

Breng jouw initiatief onder de aandacht via het NL2025 platform.

Schrijf je in