NL Get It Done

W

at is het?
NL Get It Done komt voort uit een samenwerking van Get It Done en NL2025. Get It Done is in 2009 opgericht door actrice Hanna Verboom en was een van de eerste crowdfunding platforms in Nederland. Victor Knaap, Cristine Brinkman en enkele andere creatieve ondernemers en mediamensen hebben zich bij Get It Done aangesloten. Het platform richtte zich eerder vooral op projecten in het buitenland.

Onder de naam ‘NL Get It Done’ wordt een nieuw netwerk tot stand gebracht van young professionals, creatieven en influencers die belangeloos samenwerken met bestaande, vooral regionale initiatieven in Nederland op het gebied van excellent onderwijs, duurzame groei en een vitale samenleving. Een aantal grote Nederlandse bedrijven geven hiermee hun jonge talenten de kans om bij te dragen aan een betere wereld door hun kennis, expertise en netwerk in te zetten.

Wat hebben we gerealiseerd?
Op woensdag 6 december 2017 vond er een energievolle kick-off plaats met de eerste groep van 80 young professionals vanuit verschillende bedrijven. Deze enthousiaste jonge talenten helpen in teams de initiatieven van Champs on Stage, Confuus, FutureNL, Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) en Young Impact. Op deze manier dragen ze bij aan een betere toekomst voor Nederland.

Hoe kunnen we dit laten groeien?
In 2018 willen we het netwerk van NL Get It Done uitbreiden naar honderden young professionals die zich op basis van het pay-it-forward-principe willen inzetten om samen meer Nederlandse initiatieven op te schalen en nog meer impact te creëren.

Meer Initiatieven