BusinessBoost Live!

Vrijdag 25 okt, 2019
Op 4 maart 2020 zijn Atilay Uslu (Corendon), Nikkie Plessen (NP Fashion), Raymond Cloosterman (Rituals), Pieter Zwart (Coolblue) bij BusinessBoost Live!

In een bijzondere 360 graden-setting betreden 4 maart 2020 onder meer Atilay Uslu (Corendon), Nikkie Plessen (NP Fashion), Raymond Cloosterman (Rituals), Pieter Zwart (Coolblue) en de Amerikaanse bestseller auteur Verne Harnish (Scaling Up) het podium in Rotterdam Ahoy tijdens de 3e editie van BusinessBoost Live!


Wat kan je verwachten? BusinessBoost Live staat voor spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken en nieuwe inzichten. Internationale sterren als Armin van Buuren en Esther Perel deelden tijdens de afgelopen editie van BusinessBoost Live exclusief hun verhaal op een imponerend ‘360 graden’ podium. Een spectaculaire avond uit vol inspiratie en entertainment voor u en uw relaties.


Voor wie? BusinessBoost Live is een event voor en door ondernemende mensen die zichzelf in beweging willen zetten. Professionals die niet terugdeinzen risico’s te nemen of het roer om te gooien, binnen én buiten hun vakgebied. Daarmee is BusinessBoost Live er voor iedereen met een ondernemende geest, in welke vorm dan ook.

Lees meer op businessboostlive.nl!

Meer Nieuws