NL2025 op social media

Vrijdag 25 okt, 2019
In september startten we een nieuwe socialmediastrategie. Lees wat je kan doen om bij te dragen.

Er gebeurt zo ontzettend veel moois in Nederland, maar we vinden dat de activiteiten in het netwerk de aandacht van een breder publiek verdienen. Daarom hebben we de ambitie om de zichtbaarheid van de initiatieven die NL2025 verbindt flink te vergroten.

De eerste resultaten zijn er. In september en oktober werden de LinkedIn-posts van NL2025 ruim 50.000 keer bekeken. Je vindt NL2025 op: LinkedIn Facebook Instagram 

We zien kansen om het bijzonder sterke offline netwerk dat we als NL2025 hebben online beter te benutten. Samen moet het kunnen om de komende tijd tienduizenden mensen te bereiken. We peilen dan ook graag jouw bereidheid hieraan bij te dragen. Er zijn twee opties:

Personen uit netwerk individueel uitnodigen

Je nodigt via privéberichten je eigen Facebook en LinkedIn netwerk uit de NL2025 pagina te volgen.

Netwerk algemeen motiveren

Je deelt regelmatig updates van NL2025 op Facebook, LinkedIn en Instagram en spoort men aan NL2025 te volgen.


Optie één is het meest effectief en het proces kunnen wij volledig uit handen nemen. We hopen dan ook dat je bereid bent dit te doen.


Tot en met december gaan we aan de slag met deze strategie. Daarna maken we de balans op. Wil je bijdragen op social media? Stuur het team van NL2025 dan een e-mail op info@nl2025.nl. Wij kunnen meer vertellen over wat de acties precies inhouden en samen met jou de actie bepalen die bij je past. Laten we er voor gaan. Samen maken we Nederland, ook op social media!

Meer Nieuws