Mentor - Mentee Interview: Dolf Kos en Dick Tool

Dinsdag 14 jan, 2020
nlgroeit interview! Ben je een ambitieuze ondernemer die de komende tijd flink wil opschalen? Lees dan dit Mentor en Mentee interview met groeiondernemers Dolf Kos van Sales Marketing Group (SMG) (mentor) en Dick Tool (mentee) van CFO Capabel. Wie weet is het netwerk van nlgroeit wat voor jou!

Dick: Ik had een hulpvraag over de strategie en marketing van mijn bedrijf. Ik wilde graag weten hoe ik dit effectiever kon aanpakken. Jaarlijks besteed ik best wel wat aan marketing, maar er komt naar mijn beleving onvoldoende uit om te groeien. Terwijl mijn ambitie is om te verdubbelen komend jaar.

Dolf: Ja, dan moet je de juiste mensen hebben.

Dick: Toen kwam ik via nlgroeit al snel bij Dolf terecht en het leuke daarvan is dat hij een soortgelijk bedrijf heeft als ik. Ik ben eigenaar van CFO Capabel. Wij helpen bedrijven financieel gezond en toekomstbestendig te maken door de inzet van part-time financieel directeuren. Dolf heeft eenzelfde soort bureau, maar dan met marketing en sales professionals.

Dolf: Ik dacht meteen ‘dit is een vraag voor mij!’. We zijn toen met elkaar gaan zitten en hebben direct een eerste stap gezet door een second opinion op het marketingbureau waar Dick mee samenwerkte uit te laten voeren. Ook heb ik hem geadviseerd om met een ervaren campagnestrateeg te gaan praten.

Dick: Dat was meteen nuttig, want kort daarna heb ik afscheid genomen van het online marketingbureau haha. Ik hoop dat het een goede beslissing is, maar dat gaan we de komende maanden zien. Je hebt dit niet één, twee, drie op de rit.

Dolf: Ik vind het ontzettend leuk om mijn ervaring te delen en bedrijven snel kan aangeven waar ze kunnen verbeteren in hun aanpak op het gebied van sales en marketing.

Dick: Dat is precies mijn uitdaging voor de komende tijd!

Ben jij ook een ambitieuze ondernemer die graag over groei uitdagingen wil je geholpen worden door een succesvolle ondernemer die al een stap verder is? Kijk dan op nlgroeit.nl voor de mogelijkheden en meld je aan!

Of doe de groeitest om zicht te krijgen op jouw groei uitdagingen en volgende stappen.

Meer Nieuws