Studenten Helpen Scholieren.

Vrijdag 1 mei, 2020
Studenten Helpen Scholieren organiseert (gratis) 1-op-1 bijles voor scholieren, door studenten. Zij hebben intussen meer dan 600 scholieren succesvol geholpen, werken samen met 20 nationale (onderwijs)partners en koning Willem-Alexander heeft zijn steun uitgesproken!

Veel scholieren hebben moeite met thuis leren en huiswerk maken. Met een online les is het namelijk een stuk lastiger om je vragen te stellen en persoonlijke aandacht van een docent te krijgen. Veel studenten hebben door de corona-crisis ineens een stuk meer vrij tijd, en veel van ons willen graag iets bijdragen. De website www.studentenhelpenscholieren.nl brengt deze scholieren en studenten bij elkaar. De organisatie maakt een match op basis van het vak waar ze hulp bij nodig hebben/hulp kunnen bieden. Zo hoopt Studenten Helpen Scholieren veel scholieren te kunnen ondersteunen in hun educatie.

Er staan meer dan genoeg studenten klaar, maar het is een uitdaging om nog meer hulpbehoevende scholieren te bereiken. Kan jij helpen of ken je iemand die kan helpen met het bereiken van deze doelgroep? Stuur dan een e-mail naar extern@studentenhelpenscholieren.nl of ga naar www.studentenhelpenscholieren.nl

Meer Nieuws