Aanjagers gezocht! Help in 2021 mee kansengelijkheid in het onderwijs te vergroten.

Woensdag 23 dec, 2020
Vind je kansengelijkheid en onderwijs een belangrijk thema? Lees dan verder. Voor 2021 zoeken we NL2025 aanjagers die zich actief willen inzetten om het impactprogramma rondom de populaire docuserie Klassen een succes te maken.

Docuserie & impactprogramma
Eerst wat over de documentaire. Sarah Sylbing en Ester Gould (makers van de bekroonde serie Schuldig) hebben een nieuwe zevendelige docuserie gemaakt over de strijd voor gelijke kansen in het onderwijs: Klassen. De documentaire heeft de afgelopen weken veel publiciteit gekregen, veroorzaakt discussie en verhoogt de urgentie van dit belangrijke onderwerp.

Naast de serie wordt er in 2021 een impactprogramma georganiseerd. NL2025 is partner van dat programma. Komend jaar organiseren we daarom in elke provincie een meet-up (dialoogsessie) met relevante stakeholders om van elkaar te leren, best practices uit te wisselen en concrete afspraken te maken om kansengelijkheid in het onderwijs te vergroten.

Jouw rol
Heb jij ideeën voor hoe er gelijkere kansen voor elk kind kunnen worden gecreëerd of ben je juist op zoek naar oplossingen? We zijn op zoek naar aanjagers die een actieve rol willen spelen als impactmaker rondom het borgen van de onderwijsafspraken die voortkomen uit de meet-ups.

Aanmelden
Aanmelden kan via info@nl2025.nl of lees hier alvast meer over de achtergrond van het programma en de data van de meet-ups. Laten we samen het verschil maken!

Meer Nieuws