Tweede reeks van Het Groeicollege gaat van start!

Maandag 11 okt, 2021
Omdat het eerste Groeicollege zo’n succes was, gaat op 14 oktober de tweede reeks van start. Nlgroeit organiseert die weer in samenwerking met De Ondernemer en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), speciaal voor groeiondernemers die aan hun persoonlijke groei en de groei van hun bedrijf willen werken.

Het Groeicollege biedt een uniek interactief programma met wetenschappelijke analyses van kleine, maar ook grote Nederlandse bedrijven als Coolblue, Picnic en Takeaway. Het programma is samengesteld door experts, voor ondernemers die vandaag willen investeren in het succes van morgen. Denk daarbij aan thema’s als het samenstellen van een ideaal managementteam, het motiveren van je medewerkers en de vraag hóe je dan moet groeien?

Het programma van acht online colleges bestaat uit inspirerende cases uit de top van ondernemend Nederland zoals Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic) en Jitse Groen (Takeaway.com), met analyses en onderbouwing van hoogleraren en specialisten. In acht maanden leer je hoe je hun groeistrategieën toepast op jouw bedrijf en hoe je groei inzichtelijk maakt.

Tijdens interactieve werkcolleges en peer-to-peersessies met collega-ondernemers maak je onder begeleiding van een teamcoach van nlgroeit jouw persoonlijk groeiplan nóg sterker en bouw je een waardevol netwerk op. Na de start van de werkcolleges voer je zelfstandig opdrachten uit. De tijdsinvestering per college is gemiddeld 4 uur.

Aan het einde van Het Groeicollege beschik je over een concreet persoonlijk groeiplan en een certificaat vanuit de Erasmus Universiteit. We sluiten het programma af met een live collegedag in maart 2022 waar deelnemers en docenten elkaar ontmoeten tijdens een dag vol inspiratie. Let op: er zijn maar 100 plaatsen beschikbaar!

Het programma bekijken en je aanmelden

Meer Nieuws