ICA en NL2025 intensiveren de samenwerking

Donderdag 17 mrt
NL2025 gaat intensiever samenwerken met de Inter Company Association. De strategische samenwerking werd geformaliseerd op de algemene ledenvergadering van ICA op dinsdag 8 maart.

ICA is al meer dan 25 jaar de overkoepelende vereniging voor de jonge beroepsorganisaties van 50 topwerkgevers in Nederland. ICA heeft zich ontwikkeld tot een volwaardig netwerkplatform met meer dan 40.000 young professionals die werken bij deze bedrijven.

ICA en NL2025 werken al een tijdje samen. Zo hebben onze aanjagers gejureerd bij de ICA Young Professional Award en deden ze mee aan het landelijke ‘Meet The Leaders’-event van ICA. De ICA-members hebben op hun beurt meegedaan aan de ideathon tijdens onze Namens Nederland-campagne en de daaraan verbonden dialoogsessies. De inzichten die daaruit voortkwamen, zijn geïntegreerd in de NL2025-strategie.

‘Groeten uit 2025’ laat zien hoe NL2025 samen met alle initiatieven de toekomst van een nog mooier Nederland ziet. Dat heeft impact op ons allemaal, maar zeker op de toekomstige generaties. Daarom werkt NL2025 graag intensief samen met vertegenwoordigers van deze generaties, onder meer via initiatieven die specifiek gericht zijn op jongeren, zoals Young Impact, JOGG én ICA.

Voor de toekomst zien we volop kansen om samen meer te creëren. Dat kan bijvoorbeeld door gemotiveerde ICA-members te koppelen aan aanjagers en door actief deel te nemen aan elkaars evenementen en initiatieven. Meer nieuws volgt snel!

Meer Nieuws