NedMIxTopconferentie groot succes

Woensdag 1 jun, 2022
35 sprekers, 24 workshopgevers, 24 pitchers en 600 jonge toekomstdragers: het zijn de klinkende cijfers van de Nederland Maakt Impact (NedMI) xTopconferentie op 20-22 mei in de Fokker Terminal in Den Haag. Samen maakten ze de conferentie tot een groot succes.

De vele verbindingen, inspiratie, activatie en ontwikkelingen die deelnemers onderling realiseerden, waren duidelijke tekenen van thuisvoelen. Het was goed om te zien dat er zo veel jonge toekomstdragers bereid zijn om een positieve impact in ons land te realiseren.

De topconferentie richtte zich op vier duurzame VN-doelen: Onze Aarde, Onze Gezondheid, Onze Educatie en Onze Samenleving. 24 pitchers presenteerden hun verhaal op het hoofdpodium. Daarnaast konden de deelnemers diverse plenaire sessies en paneldiscussies volgen waarin invloedrijke Nederlanders hun kennis deelden over de manier waarop zij positieve verandering en impact realiseren, om vervolgens vragen daarover te beantwoorden. Verder bood de conferentie vele informatieve workshops en netwerkmomenten waarop deelnemers de aangesloten partners konden benaderen voor eventuele samenwerking of carrièreperspectieven.

NL2025 is partner van NedMI, want het is mooi hoe NedMI onderzoek doet naar maatschappelijke uitdagingen door eerst naar jonge toekomstdragers te luisteren. Vervolgens haken zij de politiek, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties en instituten daarbij aan. Tussen de jaarlijkse topconferenties vinden maandelijkse trainingen en workshops plaats die de deelnemers op persoonlijk en professioneel vlak doen ontwikkelen. Mede dankzij NedMI kunnen we kortom uitkijken naar een mooie toekomst voor Nederland en daarbuiten.

Meer Nieuws