Mooie inspiratie voor ICA Young Professional of the Year Award

Woensdag 1 jun
‘The road to net zero’ is dit jaar de casus voor de Young Professional of the Year Award, de onderscheiding die de Inter Company Association (ICA) elk jaar uitreikt aan een beloftevol team van jongeren. Op 18 mei gaf NL2025-aanjager Loek Dalmeijer de 13 deelnemende teams volop inspiratie voor dit thema.

Als partner van ICA is NL2025 nauw betrokken bij de Young Professional of the Year Award (YPYA). Niet alleen omdat het belangrijk is dat de jonge generatie meepraat, meebesluit en meedoet in de NL2025-beweging, maar zeker ook met een casus als 'the road to net zero', die naadloos aansluit op ons gedachtegoed en onze pijler 'Vitaal en duurzaam leven'. Daarom was het mooi om te zien hoe Loek Dalmeijer, Sustainability Manager APG Groep N.V., de jonge professionals kon inspireren, op basis van zijn best practices van de afgelopen 15 jaar. Hij is immers verantwoordelijk voor de duurzame bedrijfsvoering van een bedrijf van circa 3200 medewerkers dat 600 miljard investeert en 5 miljoen pensioengerechtigden kent.

Na zijn presentatie konden de teams vragen stellen en daar maakten ze veelvuldig gebruik van. De award zelf wordt uitgereikt op 28 juni. Naast Loek Dalmeijer neemt Seada van den Herik in de jury plaats. We wensen de deelnemende teams veel succes en plezier met de verdere aanpak van de casus en kijken uit naar de finale!

Meer weten over ICA Young Professionals

Meer Nieuws