Bijstandsvrouw ontmoet topman Jan Peter Balkenende

Vrijdag 16 mrt, 2018
Bewustzijnsprogramma koppelt vrouwen in de bijstand aan topmannen

Foto: Jan Peter Balkenende in gesprek met deelnemers aan het project. Foto: Ron Magielse/Pix4profs

Als afsluiting van een bewustzijnsprogramma voor vrouwen met een bijstandsuitkering hadden tien Bredase vrouwen op donderdag 8 maart – Internationale Vrouwendag – een ontmoeting met o.a. voormalig minister-president en extern Senior Advisor van EY, Jan Peter Balkenende.

‘Bijstandsvrouw date topman’ wordt jaarlijks in en om Breda georganiseerd door de stichting Brood en Rozen. Gedurende zes weken gaan de bijstandsvrouwen in workshops en trainingen met zichzelf en elkaar aan de slag om te ontdekken waar hun talenten liggen en hoe zij hun netwerk kunnen versterken. Tijdens een afsluitende lunch in Breda was er gelegenheid in gesprek te gaan met een aantal toonaangevende topmannen uit de private en publieke sector.

Nora Kasrioui, initiatiefneemster van de stichting Brood en Rozen: “We bieden onze vrouwen deze mogelijkheid om op een creatieve manier weer toe te treden tot de arbeidsmarkt. De topmannen zitten op de juiste posities om hen daarbij te helpen.”

Het bewustzijnsprogramma wordt o.a. ondersteund door NL2025 Breda – 50% van de deelnemende topmannen maakt deel uit van het NL2025-netwerk.

Meer info is te vinden op deze webpagina.

Meer Nieuws