Vele leerKRACHT-mentoren melden zich na succesvolle impactsessie

Donderdag 16 sep, 2021
De online-impactsessie van 16 september bruiste van de activiteit, net als onze vorige impactsessies. Deze sessie met meer dan 90 deelnemers stond helemaal in het teken van het mentoring-programma van Stichting leerKRACHT, met als resultaat ruim 50 aanmeldingen als mentor. Een mooi succes voor dit waardevolle programma!

De sessie onder leiding van Leila Prnjavorac begon met een inhoudelijk scherpe en inspirerende introductie door Jaap Versfelt, de initiatiefnemer van de stichting. Jaap vertelde in heldere bewoordingen waarom een verbetercultuur van zo veel waarde is in het onderwijs en wat dat ons gaat opleveren. Leila ging daarna in gesprek met Steven van Rijswijk (CEO van ING) over het belang van elke dag leren. Schoolleider Elke Melody (basisschool PC Daltonschool Ichthus) deelde haar ervaringen over de leerKRACHT-aanpak.

De sessie werd afgesloten met de concrete hulpvraag: meld je aan als mentor! Dit werd kracht bijgezet door de concrete toezegging van een nieuwe aanjager: Sylvia van Es, President van Philips Nederland.

Doe jij ook mee? Je kunt je hier aanmelden als mentor of laten weten dat je in je organisatie de vraag wilt uitzetten.

Meer Nieuws