Inschrijving geopend voor Leraar van het jaar 2024

Dinsdag 23 apr
De inschrijving voor de verkiezing van de Leraar van het Jaar 2024 is geopend. Tot en met 10 mei kunnen leraren, schoolleiders en onderwijs(ondersteunend) personeel, maar ook leerlingen en ouders hun favoriete leraar aanmelden voor de verkiezing.

De inschrijving voor de verkiezing van de Leraar van het Jaar 2024 is geopend. Tot en met 10 mei kunnen leraren, schoolleiders en onderwijs(ondersteunend) personeel, maar ook leerlingen en ouders hun favoriete leraar aanmelden voor de verkiezing. Dus ken jij een leraar die het verdient om Leraar van het Jaar te worden, dan ben jij aan zet! Meld hem of haar aan voor de verkiezing door hier jouw favoriete leraar te nomineren.

Ambassadeurs voor de beroepsgroep
De vier winnaars zijn een jaar lang ambassadeur van hun sector en krijgen een podium om hun inspiratie en innovatieve ideeën uit te dragen en te delen met de rest van lesgevend Nederland. Zij werken vanuit vakmanschap aan het beste onderwijs voor hun leerlingen. Daarmee draagt de verkiezing bij aan een positief imago van het beroep en maakt deze de kwaliteit van de beroepsgroep zichtbaar.

Over Stichting Leraren van het Jaar
De verkiezing Leraar van het Jaar wordt sinds 1999 jaarlijks georganiseerd door de Stichting Leraren van het Jaar. Elke dag staan er duizenden leraren vol overgave voor de klas omdat zij geloven dat álle leerlingen en studenten recht hebben op het beste onderwijs. Met de verkiezing wil de stichting het vakmanschap en de passie van leraren zichtbaar maken en zo de leraren van Nederland een welverdiend podium geven.

Meer Nieuws