Nationale Schoolleiders Top VO 2017

Woensdag 10 mei, 2017
Voor in uw agenda - zaterdag 11 november 2017

Van, voor en door schoolleiders
Na twee succesvolle edities van de Nationale Schoolleiders Top VO (NST VO) vindt op zaterdag 11 november 2017 de derde NST VO 2017 plaats, de locatie is deFabrique in Maarssen. Deze editie staat niet alleen in het teken van uw individuele ontwikkeling en ambities, ook de beweging die we samen hebben ingezet om de beroepsgroep krachtiger te maken krijgt een belangrijke plek.

Deelnemers aan de vorige edities waardeerden de NST VO met een 8. Vooral de kleinschalige sessies op relevante thema’s, de uitwisseling van kennis en ervaring met collega-schoolleiders en de inbreng van leidinggevenden uit andere sectoren (NL2025) werden erg gewaardeerd. Deze elementen krijgen in 2017 ook weer een belangrijke plek.

Waarom de Top?
U vervult als schoolleider een cruciale rol binnen uw school. Als leider van een team of een school bent u de sleutelfiguur tussen het bestuur en de praktijk van de leraar, de leerling en de ouders. Het succes van uw school staat of valt met uw leiderschap en de manier waarop u uw team of school aanstuurt. Uw individuele ontwikkeling als schoolleiders en de ambities, drijfveren en uitdagingen van u en de beroepsgroep staan centraal op de Top.

Programma
Op deze inspirerende dag ontmoeten honderden schoolleiders uit heel Nederland, onderwijsexperts, politici en mensen uit het bedrijfsleven, wetenschap, sport en cultuur uit het netwerk van NL2025 elkaar. Daarnaast is er ruime gelegenheid om ervaringen en kennis uit te wisselen over leiderschap en andere relevante thema’s.

In juni 2017 maken wij het programma bekend van de NST VO 2017. U kunt zich dan ook inschrijven.

Voor wie?
De Top is bestemd voor leidinggevenden binnen het voortgezet onderwijs.

Bekijk voor een terugblik het e-magazine dat van de Top 2016 werd gemaakt.

Meer Nieuws