Jaarevent nlgroeit en Business Boost Live!

Woensdag 4 mrt, 2020
Woensdag 4 maart organiseerde nlgroeit voor de vierde keer het jaarevent. Het was een groot succes, mede dankzij de inzet en aanwezigheid van een groot aantal groei-ambassadeurs, mentoren, mentees en aanjagers van #NL2025.

In het middagprogramma gingen we met honderden ondernemers in gesprek over groei en ontwikkeling. Het programma werd geleid door Michiel Muller. Als kers op de taart bezegelde prof. Justin Jansen van het Erasmus Centre for Entrepreneurship dat mentoring werkt!

's Avonds verzamelden 7.000 groei-ondernemers zich in Rotterdam Ahoy voor BusinessBoost Live: het grootste ondernemersevenement van Nederland. De avond werd gepresenteerd door Pieter Zwart (groei-ambassadeur van nlgroeit en CEO van Coolblue), Humberto Tan en Jeroen Pauw.

Topondernemers Raymond Cloosterman (Rituals), Verne Harnish (Scaling Up), Atilay Uslu (Corendon), Colette Cloosterman- van Eerd (Jumbo Supermarkten), Nikkie Plessen (NP Fashion) en bondscoach Ronald Koeman deelden persoonlijke en inspirerende verhalen. José van Dalen en Ralph Hamers deelden hun ervaringen als aanjager en mentee van nlgroeit.

Jitse Groen (Takeaway.com) ontving als snelst groeiende bedrijf in Nederland, uit handen van staatssecretaris Mona Keijzer en professor Justin Jansen, de Gouden Groeier 2020. De video van het evenement bekijk je hier!

Meer Nieuws