52 koppels van start in cross-mentoring-programma met AVS

Vrijdag 16 apr, 2021
De eerste 52 duo’s zijn van start gegaan in het cross-mentoring-programma dat voortkomt uit de samenwerking van NL2025 met de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS). Heel toepasselijk viel het startschot daarvoor in de Week van de Schoolleider.

Het programma is een spin-off van de Nationale Schoolleiders Top. NL2025 draagt ermee bij aan het verbinden van onderwijs en andere sectoren en bij het versterken van schoolleiderschap.

In het programma zullen de komende drie jaar duizend basisschooldirecteuren en duizend leiders uit het bedrijfsleven hun krachten bundelen. Elk duo’s is vier maanden lang elkaars coach. Het primaire doel is om van elkaar te leren als leider en samen uitdagingen op het vlak van organisatie en onderwijs aan te pakken. Na de succesvolle pilot van vorig jaar volgden er vele aanmeldingen.

Bij de deelnemende aanjagers horen onder meer Merel van Vroonhoven, Petra van Haren, Johan Stuiver, Cathelijne Broers, Bercan Günel, Manon van Beek, Stephanie Hottenhuis, Bianca Tetteroo, Bob Rog, Marjon Bachra, Aart Bos, Daphne de Kluis, Mariëtte Turkenburg, Suzanne Von Der Dunk, Renate de Walle, Carla Muters, Jan Chris Koenders, Mark Miedema, Mikkel Hofstee, Annemieke Visser-Brons, Joris den Bruinen, Hanneke van der Marel, Lieve Declercq, Manon Leijten, Agnes Koops-Aukes, Caroline Princen, Hugo Verkuil, Cas van Arendonk, Tanja Dik en Marjon Stamsnijder-Baake.

Op de website van het programma is meer informatie te vinden. Via deze website kunnen geïnteresseerde leiders zich aanmelden voor een van de volgende ronden.

Meer Nieuws