Nieuwe hulpvragen na impactsessie Den Haag

Donderdag 1 jul, 2021
De Haagse impactsessie van 23 juni heeft weer nieuwe hulpvragen opgeleverd voor drie mooie initiatieven. Aanjagers boden op de avond zelf al hun expertise, denkkracht en netwerk aan, maar de initiatieven kunnen altijd meer hulp gebruiken.

Duurzaam Den Haag zoekt specifiek naar personen of organisaties die bewoners kunnen inspireren en in beweging kunnen krijgen om met succes vergroeningsacties uit te voeren in ‘versteende’ wijken zoals de Schilderswijk, Transvaal, Scheveningen en Spoorwijk. En, zo luidt de tweede vraag van Duurzaam Den Haag, wat zijn essentiële ingrediënten voor een succesvolle campagne in deze buurten? De stichting zoekt aanjagers die bereid zijn om daarover mee te denken in een brainstormsessie van één tot anderhalf uur.

Meer weten over Duurzaam Den Haag

Stichting Ik Ben Open zoekt hulp bij het mentaal gezonder maken van Nederland en wil daarin vooral verder professionaliseren. Daarom zoekt de stichting experts die bereid zijn om te helpen bij het maken van een businessplan en een financieringsplan. Afhankelijk van het aanbod denkt Ik Ben Open aan enkele sessies waarin het team wordt gecoacht bij het maken en schrijven van de plannen. Daarnaast zoekt Ik Ben Open aanjagers met relaties bij de gemeente, doelgroepen en GGZ Haaglanden, zodat de stichting haar netwerk kan versterken en de plannen beter kan afstemmen op de behoeften.

Meer weten over Ik Ben Open

De Participatie Keuken zoekt een zetje in de rug bij het aanbieden van de combinatie van gezonde voeding en participatie, zodat mensen zich weer gezond, gezien en gewaardeerd voelen. Het idee is om daarvoor een Vrienden van de Participatie Keuken (VVPK) te ontwikkelen en op te zetten. Daarvoor is de Participatie Keuken op zoek naar experts die bereid zijn om te helpen bij ontwikkeling van de VVPK als concept, maar ook bij de doorvertaling in de praktijk en de daadwerkelijke uitvoering. Daarvoor denkt de stichting aan enkele sessies met het team om te sparren, te brainstormen en te helpen met tips en trucs.

Meer weten over de Participatie Keuken

Je kunt je antwoord op een van deze concrete hulpvragen natuurlijk altijd aanbieden via info@nl2025.nl.

Meer Nieuws