Gratis lessen van de besten!

Woensdag 15 sep
Op 9 september is On Track live gegaan, een app die ‘gratis lessen van de besten’ biedt – zoals On Track het zelf omschrijft. NL2025 en nlgroeit zijn partners van dit mooie initiatief, want we staan helemaal achter het doel van On Track: leren voor iedereen toegankelijk maken.

Stichting On Track is gecreëerd vanuit de toenemende behoefte (en noodzaak!) van mensen om steeds nieuwe dingen te leren. Dat is belangrijk voor een duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt, maar ook voor je mentale gezondheid. On Track maakt leren leuk en laagdrempelig. NL2025-aanjagers zijn natuurlijk van harte welkom om hun kennis en expertise om te zetten in de hapklare tracks van On Track.

Een inspirerend voorbeeld komt van aanjager Samira el Idrissi van stichting La Forsa. Als rolmodel voor jonge meiden combineert Samira haar ervaring als jongerenwerker én meervoudig wereldkampioen taekwondo in vijf tracks over omgaan met tegenslagen, kansen pakken en dansen terwijl je vecht.

Ook andere bekende Nederlanders verlenen hun medewerking: Ronald Giphart vertelt bijvoorbeeld over de kracht van lezen, je wordt geïnspireerd met 7 mantra’s over creativiteit door Pepijn Lanen (Faberyayo), Maarten van der Weijden vertelt over doorzetten en het vergroten van de slagingskans op succes, ongeacht de omstandigheden, en Roxeanne Hazes neemt je mee in haar track over zelfliefde. Van persoonlijke ontwikkeling tot klussen, van kunst tot digitale veiligheid – On Track zit bomvol kennis en inzichten die leren net zo makkelijk en leuk maken als het checken van je socials.

De app is een initiatief van Ahold Delhaize en diverse partners waaronder NL2025 en nlgroeit, maar ook Accenture, Albeda, Albert Heijn, bol.com, Dentsu, Etos, Facebook, Fonds Gehandicaptensport, Gall & Gall, Gelijke Kansen Alliantie, Google, Go Spooky, Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, Just Eat Takeaway.com, Microsoft, NS, Randstad Groep Nederland, Rivièra Maison, RTL, Salesforce, &samhoud, Speakers Academy, UNICEF Nederland, Unilever, Vodafone Ziggo en WeTransfer.

On Track is vanaf nu gratis te downloaden via de App Store of Google Play.

Meer Nieuws