Inspiratie-event met Gelijke Kansen Alliantie op Diversity Day

Donderdag 14 okt, 2021
Tijdens Diversity Day hield het MBO College Zuid | ROC van Amsterdam samen met de Gelijke Kansen Alliantie een inspiratie-event over persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling.

Verschillende sprekers en inspiratoren deelden hun levenslessen met de studenten zodat zij konden nadenken over vragen als ‘wie ben jij en waar word je gelukkig van?’, ‘waar sta jij in de maatschappij en wat wil je worden?’ en ‘hoe geef je richting aan jouw leven?’

Naast de gastlessen werden er gesprekken gevoerd met studenten over het vinden van een antwoord op deze vragen, met als uiteindelijke doel om de studenten te helpen bij het maken een studiekeuze die het best bij hen past. Aan het einde van de ochtend konden studenten die graag in contact willen blijven met een inspirator op zoek naar een coach.

De studenten kregen presentaties van Monaïm Benrida (programmaleider van de Gelijke Kansen Alliantie), Gaby Allard (Raad van Bestuur ROC Amsterdam), Tanja Jadnanansing (Dagelijks bestuur Gemeente Amsterdam), Samira El idrissi (drievoudig Taekwando-kampioene en oprichter van LaForsa) en Atta De Tolk (schrijver en woordkunstenaar).

Meer Nieuws