Bekijk onze impact op het NL2025 Impact Dashboard!

Vrijdag 11 feb, 2022
De groeten uit 2025: geen illusie, maar juist een illustratie van hoe de meeste inwoners van Nederland de toekomst van ons land zien. Samen zijn we op weg naar 2025 – en dat zie je nu op ons NL2025 Impact Dashboard.

Met NL2025 steunen we al jarenlang initiatieven die bijdragen aan het realiseren van deze gezamenlijke toekomst. De toekomst die we allemaal wensen, komt vandaag al tot stand, mede dankzij deze initiatieven. Samen met onze aanjagers helpen we om de impact ervan te vergroten.

Welke initiatieven steunen we? Welke impact creëren ze? Hoe kun je ze helpen? Dat zie je allemaal op het nieuwe NL2025 Impact Dashboard!

Deel de impact
We zijn trots op de resultaten die we samen bereiken. Het NL2025 Impact Dashboard is er voor iedereen, dus schroom niet om de link aan iedereen door te sturen. Want door het dashboard te delen, help je met de verdere verspreiding van het gedachtegoed van NL2025.

Zo maken nog meer mensen kennis met de initiatieven waarmee we onze impact verder vergroten. Zodat we straks de groeten kunnen doen uit een 2025 waarin we onze toekomstdromen hebben gerealiseerd.

Meer Nieuws