Utrecht: eindelijk weer live!

Donderdag 17 mrt, 2022
Ruim twee jaar hebben we erop moeten wachten, maar op 8 maart kon het dan toch: eindelijk weer live bij elkaar! NL2025 Utrecht kwam in het Newton House bijeen met zo’n 30 aanjagers, onder wie diverse nieuwe gezichten.

De live-bijeenkomst maakte zichtbaar en tastbaar wat de kracht van de beweging is: de energie en positiviteit dropen van de ontmoetingen af, het was een verademing om weer ‘offline’ te zijn. De aanjagers schoten als vanzelf in de actiestand om zo bij te dragen aan een nog mooier Utrecht.

Speciale gast was Ronald Venderbosch, directeur Gezond Stedelijk Leven voor Iedereen bij de Gemeente Utrecht. Hij vertelde over de uitdagingen in de gemeente, wat een prima voedingsbodem vormde voor een gesprek over onze drie thema’s excellent onderwijs, duurzame groei en vitaal en duurzaam leven – uiteraard steeds met daarin de vraag centraal hoe NL2025 met zijn aanjagers de beste lokale initiatieven kan selecteren en ondersteunen.

Het was mooi om het enthousiasme te zien overspringen op de nieuwe aanjagers, die we van harte welkom heten. Lekker bij elkaar zijn blijft toch de meeste energie geven – laat Utrecht de aftrap zijn geweest van weer een lange reeks fysieke regionale ontmoetingen van NL2025!

Meer Nieuws