Doe mee en laat je mening horen!

Donderdag 4 jan
We nodigen je uit om deel te nemen aan onze grootschalige enquête Namens Nederland - gelanceerd in samenwerking met meer dan 70 mede-initiatiefnemers - om mee te denken over de toekomst van ons land.

In de nasleep van de recente verkiezingen heerst er nog veel onzekerheid over de koers die ons land zal inslaan. De uitslag is bekend en lijkt toch ook verdeeldheid te tonen, maar Nederland moet samen verder. De antwoorden op de vragen die Namens Nederland stelt, worden daarom heel belangrijk: hoe geven we vorm aan onze toekomst, vandaag, morgen én overmorgen? Jouw mening en een gezamenlijk toekomstbeeld kan van onschatbare waarde zijn voor de beleidsmakers van Nederland.

De enquête is breed gedragen en wordt ondersteund door diverse mede-initiatiefnemers, zoals maatschappelijke organisaties, mediapartijen, vakbonden, bedrijven en verenigingen. In de komende maanden roepen we via verschillende mediakanalen op om deel te nemen. Hoe meer mensen meedoen, des te sterker is het draagvlak voor de resultaten. Laten we samen werken aan een betere en mooiere toekomst!

Doe ook mee: Deel dit bericht in jouw netwerk en geef je mening via de Namens Nederland-enquête.

Samen maken we Nederland

Meer Nieuws