Nieuw initiatief NL Get it done van start

Dinsdag 5 dec, 2017
Jong talent vanuit bedrijfsleven en de creatieve sector komt bij elkaar om sociale initiatieven in Nederland te ondersteunen

Onder de naam ‘NL Get it done’ gaan NL2025 en Get it done – twee platforms die zich al inzetten voor een beter Nederland – vanaf 6 december samenwerken. Jonge talenten gaan zich binnen NL Get it done inzetten om bestaande, vooral regionale initiatieven in Nederland op het gebied van excellent onderwijs, duurzame groei en een vitale samenleving te laten groeien.

NL Get it done gaat de volgende initiatieven steunen: Champs on Stage, Confuus, Future NL, Jongeren op Gezond Gewicht en Young Impact. Deze initiatieven worden gekoppeld aan teams van young professionals, consultants, reclame- en mediaprofessionals en een aantal influencers van Nederlandse bodem.

Met NL Get it done wordt een nieuw netwerk tot stand gebracht van young professionals, creatieven en influencers die belangeloos samenwerken met de initiatieven om in hun hulpvraag te voorzien. Een aantal grote Nederlandse bedrijven geven hiermee hun young professionals de kans om bij te dragen aan een betere wereld door hun kennis, expertise en netwerk in te zetten.

Get it done
Get it done is in 2009 opgericht door actrice Hanna Verboom en was een van de eerste crowdfunding platforms in Nederland. Victor Knaap, Cristine Brinkman en enkele andere creatieve ondernemers en mediamensen hebben zich bij Get it done aangesloten. Het platform richtte zich eerder vooral op projecten in het buitenland, maar steunt nu ook projecten in Nederland door mensen te activeren om iets voor een ander te doen.

Get it done heeft contact gezocht met NL2025 om samen de krachten te bundelen. Hanna Verboom: “Initiatieven ontstaan vaak doordat mensen vanuit een prachtige visie zich daar met hun hart en ziel voor inzetten. Hoe mooi het project ook is, het blijft vaak een uitdaging om te groeien zodat er nog meer impact behaald kan worden. Geld is niet de oplossing, het is immers niet duurzaam, relaties en goede samenwerkingen wel. Zo werkt NL2025 ook, door talenten aan projecten te verbinden, zodat je duurzaam kan groeien en er nog meer impact behaald kan worden.”

NL2025
NL2025 is een samenwerkingsplatform waarin onder andere bestuurders en leiders uit de culturele en wetenschappelijke wereld, kunstenaars, CEO’s en sporters zich als ‘aanjagers’ hebben verenigd. Zij zetten zich op persoonlijke titel in voor een betere toekomst van Nederland op basis van het pay-it-forward-principe. NL2025 is al een aantal jaren actief op het gebied van excellent onderwijs, duurzame groei en een vitale samenleving en heeft al een groot aantal initiatieven in Nederland kunnen helpen om op te schalen.

Laurens van Vliet van NL2025: “Het is een mooie, unieke kans om samen met Get it done initiatieven in Nederland te steunen die nog worstelen met de vraag hoe ze meer impact kunnen realiseren. NL2025 gelooft in de kracht van verbinding door mensen met verschillende expertises en achtergronden bij elkaar te brengen. Dat gaan we vanaf morgen samen met Get it done doen in het nieuwe initiatief NL Get it done. We bouwen zo samen een netwerk van young professionals, creatieven en influencers die zich met doe- en denkkracht inzetten om kansrijke initiatieven voor een beter Nederland nog veel groter en impactvoller te maken.”

Meer informatie:

Meer Nieuws