nlgroeit

O

nze droom is dat Nederland een land wordt van groeiondernemers. Een land dat uitdaagt tot creatief, innovatief, professioneel, ambitieus en grenzeloos ondernemerschap dat leidt tot duurzame waarde voor de ondernemer én de samenleving. Dat Nederland parels van bedrijven voortbrengt die internationaal als wereldspelers worden aangemerkt.

De groei van Nederlandse mkb-bedrijven is belangrijk voor de werkgelegenheid en banengroei in Nederland, zo blijkt uit de whitepaper ‘De haperende groeimotor van het Nederlandse kleinbedrijf'. Door ondernemers bewust te maken van groeikansen (inspireren), hen te activeren om gebruik te maken van coaching en opleiding en ondernemers te helpen bij de groei realisatie door hen te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een coach, mentor of opleiding, kunnen we het groeivermogen van Nederlandse MKB bedrijven verder vergroten. Nlgroeit ontwikkelt en support initiatieven waarbij ondernemers elkaar kunnen helpen in hun groeiproces door hen in contact te brengen met andere ondernemers, mentoren, coaches en opleiders, die hen kunnen helpen om hun volgende groeistap te zetten.

Mentoren om te helpen bij groei
Nlgroeit koppelt ondernemers aan mentoren die op persoonlijke titel helpen door kennis en ervaringen uit te wisselen, bijvoorbeeld over vraagstukken op het gebied van leiderschap, internationalisering, marketing & sales en groeifinanciering. Deze groep mentoren bestaat uit topondernemers en CEO’s. Het delen van kennis en ervaringen doen de mentoren op basis van het pay-it-forward-principe. We hopen dat de mentees met deze hulp hun groeiambitie kunnen realiseren en dat zij later als mentor ook hun ervaringen weer kunnen delen met andere ondernemers en bedrijven.

Een overzicht van de mentoren van nlgroeit

Regionale activiteiten om groei te versterken
Met nlgroeit organiseren we landelijke en regionale bijeenkomsten van, voor en door ondernemers. Tijdens deze bijeenkomsten worden inspirerende verhalen van groeiondernemers gedeeld, maken we ondernemers bewust van groeikansen en bijbehorende uitdagingen en bieden we ondernemers informatie en tools die zij direct kunnen gebruiken in de dagelijkse praktijk.

Hulpvraag
Nederland wordt nog mooier en beter als nog meer ondernemers worden geïnspireerd om nog ambitieuzer aan hun groeivermogen te werken! Ben jij een groeiondernemer en heb je graag hulp van een mentor? Of wil je jouw kennis en ervaring delen met andere groeiondernemers? Schrijf je dan nu in.

Ben jij klaar voor je volgende groeistap?

Meer Initiatieven