Boardroomsessies

W

e weten dat ondernemers met groeiambities graag in een vertrouwde omgeving willen sparren met andere ondernemers. Daarom organiseren we voor een specifieke groep groeiondernemers die een omzet hebben van meer dan €50 miljoen en de ambitie om door te groeien naar €1 miljard Boardroomsessies waarbij ze in gesprek gaan met topondernemers en CEO’s van beursgenoteerde Nederlandse bedrijven. Deze topondernemers en CEO’s willen door de inzet van hun kennis, netwerk en expertise het groeivermogen van Nederlandse bedrijven helpen vergroten.

Met het organiseren van Boardroomsessies richten we ons op de doorgroei van bedrijven die een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de Nederlandse economie. Samen gaan we in gesprek over groei, uitdagingen en strategieën met als doel van elkaar te leren (peer-to-peer coaching en -learning), elkaar te inspireren en elkaar te helpen waar mogelijk. Op deze manier onderhouden we een breed netwerk dat waardevol is bij het verwezenlijken van de groeiplannen van de ondernemers. Het doel van de Boardroomesssies is het realiseren van verdere groei van alle deelnemende ondernemers en hen te koppelen aan een geschikte mentor.

Hoe kunnen we dit laten groeien?
Vooral bedrijven met een grote groeiambities en/of internationale focus willen we graag verder helpen, om op die manier een impactvolle bijdrage te leveren in het realiseren van duurzame economische groei. Ben jij zo’n groeiondernemer en wil je een Boardroomsessie bijwonen? Meld je dan aan!

Meer Initiatieven