NL Leert - Nationale Schoolleiders Top

W

ie organiseren het?
De Nationale Schoolleiders Top voor primair en voortgezet onderwijs (PO en VO) wordt georganiseerd in samenwerking met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, AVS, de PO-Raad, het Schoolleidersregister PO, CNV Schoolleiders, de VO-Raad, VO-Academie, het Schoolleidersregister VO, en het Netwerk van Schoolleiders.

Wat is het?
Een initiatief van, voor en door schoolleiders. De Nationale Schoolleiders Top inspireert, activeert en faciliteert schoolleiders in het primair en voortgezet onderwijs om elke dag opnieuw het beste uit henzelf te halen en het beste onderwijs in de klas te brengen. De schoolleider heeft hierin een cruciale rol. Als een schoolleider goed functioneert, dan heeft dat onmiskenbaar veel positieve gevolgen voor de kwaliteitsontwikkeling van het team, zichzelf en daarmee ook voor de kwaliteit van het onderwijs voor de leerlingen.

Door middel van de Nationale Schoolleiders Top creëren we in samenwerking met andere partijen een verbindend platform waar ervaringen en kennis over leiderschap en leiding geven aan verandering kunnen worden uitgewisseld – ontmoetingen, gesprekken en verhalen en inzichten die schoolleiders kunnen motiveren en hen verder kunnen helpen in hun dagelijks werk.

Meer Initiatieven