Initiatieven

Een overzicht van de initiatieven die we kunnen helpen uitgroeien tot iets groots en moois.

NL Vitaal
Vitale samenleving
Ben jij een wethouder en wil je ook graag je bijdrage leveren aan een gezonde leefomgeving? Dan kun je je hier aanmelden: www.nlvitaal.nl
JOGG
Vitale samenleving
Wil jij er ook voor zorgen dat kinderen en jongeren in Nederland in een omgeving opgroeien waarin een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is? Meld je dan aan!
The Daily Mile
Vitale samenleving
Het doel van The Daily Mile is heel simpel: fittere kinderen door 15 minuten per dag (hard)lopen op school! Erben Wennemars is ambassadeur. Doe jij ook mee met jouw school?
Schooldakrevolutie
Vitale samenleving
De Schooldakrevolutie is op zoek naar gemeenten en scholen die mee willen doen om de Schooldakrevolutie tot een doorslaand succes te maken. Laat het ons weten!
Young Impact
Vitale samenleving
Voel jij ook dat je een verschil kunt maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Sluit je dan aan bij Young Impact. Doe mee aan een challenge of meld je school aan. Grijp deze kans om te laten zien in wat voor wereld jij wilt leven.
fiKks - Samen maken we heel Nederland schuldenvrij
Vitale samenleving
Als vrijwilliger bij fiKks help jij mensen weer grip te krijgen op hun financiën. Word buddy en doe mee!
NL Get It Done
Vitale samenleving
We willen het netwerk van NL Get It Done uitbreiden naar honderden young professionals die zich op basis van het pay-it-forward-principe willen inzetten om samen meer Nederlandse initiatieven op te schalen en nog meer impact te creëren.

Jouw initiatief

Breng jouw initiatief onder de aandacht via het NL2025 platform.

Schrijf je in